Кадър: БНТКорнелия Нинова прави всичко възможно парламентарната стабилност да е химера. Имаме частична

...
Кадър: БНТКорнелия Нинова прави всичко възможно парламентарната стабилност да е химера. Имаме частична
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Корнелия Нинова прави всичко възможно да няма стабилност в парламента

Кадър: Българска национална телевизия

Корнелия Нинова прави всичко възможно парламентарната стабилност да е фантазия. Имаме частична поддръжка на президентсткото несъгласие. Няма да създадем компромис с ползите на хората. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия. 

" Не слагаме завършек на " Обединени патриоти ". Продължаваме усилената работа, с цел да се резервира обединението. След следващия несполучлив опит да съберем обединението за общо явяване на евроизборите, то най-логичното решение беше всички да участваме поотделно. Евроизборите са извънредно значими ", сподели още той. 

" Петър Москов не е бил предмет на диалог за евролистата. Името му не е било обсъждано ", добави депутатът от Вътрешна македонска революционна организация. 

" Продължаваме да бъдем с протегната ръка към останалите членове на обединението. Те са наши сътрудници, дано да запазим положителните си връзки. Между дребната коалиция има написано общо присъединяване в парламентарните избори. Никой сътрудник не се е отказал от тях ", приключи Искрен Веселинов. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР